19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Cerrah'a "kaplıca pahalı" şikayeti

VALİ CERRAH'A

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde gerekli bakım ve ek tesislerin ardından hizmete açılan Haruniye kaplıcasının çok pahalı olduğunu belirten vatandaşlar, fiyatların ucuzlaması için Vali Celalettin Cerrah'tan yardım istediler.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah ile modern bir termal şifa tesisi haline getirilen Haruniye Kaplıcasının son halini merak eden Düziçililer, "Gitmek istiyoruz, şifa aramak istiyoruz ama kişi başına 50-60 TL'lik ücret çok pahalı. Kimse kaplıcaya yalnız başına gidemez. İki kişi bir hafta kalsa 800 lirayı aşan bir rakam ortaya çıkıyor. Bu da aile bütçesini çok aşar. Uygulanan fiyat tarifesi kişi başına değil de aile bazında olsa daha iyi olur" dediler.

Kaplıcanın çok modern hale geldiğini, çok para harcandığını ve işletmecisinin elbette kazanması gerekliliğinin bilincinde olduklarını belirten vatandaşlar, "Klimalı odalarda, pırıl pırıl ortamda tertemiz yataklarda şifa arayacağız. Üstelik iki öğün yemekte verecekler ama bir haftalık konaklama ücretinin 800 TL'yi bulması ekonomimizi alt üst eder. Sayın valimize insanlara böylesine modern ve iyi bir tesis kazandırdığı için teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun ondan ama fiyatların biraz düşürülmesinde de yardımcı olursa seviniriz" dediler.

Kaplıcanın açılışında Vali Celalettin Cerrah'a fiyatların pahalılığı konusunda kaplıcada konaklayan vatandaşlar tarafından da aynı konu dile getirilmişti

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 16:11:00
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 11:42:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?