17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Cerrah'tan Düziçi'nde inceleme

VALI CELALETTIN CERRAH, DÜZIÇI ILÇESINDE INCELEMELERDE BULUNDU

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yol ve Haruniye Kaplıcaları’nda inceleme ve denetlemelerde bulunmak üzere Düziçi ilçesini ziyaret etti. Vali Cerrah, Düziçi ilçesine bağlı Akçakoyunlu köyünü de ziyaret ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Beraberinde Düziçi Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Halit Deveci, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karalar ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kadir Tohumcu ile birlikte ilçeye giden Vali Cerrah, öncelikle Düziçi ilçesi sakinlerinin trafik kazaları açısından tehlike teşkil ettiğini ifade ettikleri Düziçi yolu köprüsünde incelemelerde bulundu. Vali Cerrah, yolun en güvenli hale getirilmesi için gerekli incelemelerin yapılması talimatını verdi.

Cerrah, daha sonra Düziçi ilçesine bağlı Akçakoyunlu köyünü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir süre sohbet etti. Vali Cerrah, köy sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinledi. Akçakoyunlular’ın dile getirdiği su, yol ve bazı hanelerde bulunan kanalizasyon sorunu üzerine, herhangi bir kaza olmaması için köyün ulaşımını sağlayan köprünün genişletileceğini ve yolun güvenli hale getirileceğini söyleyen Vali Cerrah, bazı hanelerde bulunan kanalizasyon sorununun da çözülmesi talimatını verdi. İçme suyu sorununun ise, Yarpuz köyünden sağlanacak olan 40 köyün faydalandığı bir sulama sistemi sayesinde büyük oranda çözüleceğini ifade eden Vali Cerrah, önceliklerini u konuya vereceklerini vurguladı.

Daha sonra Haruniye Kaplıcaları’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Cerrah, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Cerrah burada yaptığı açıklamada; Kaplıcadaki köhne evlerin yıkım çalışmalarının bittiğini söyleyerek buraya modern evler inşa edileceğini, kaplıcanın sezona yetiştirilmesi için çalışmalara hız verildiğini söyledi. Vali Cerrah, çalışmalar bittiğinde kaplıcanın modern evleri ve hijyenik ortamıyla hem Osmaniyelilere hem de Türkiye’nin her bölgesinden gelecek misafirlere en iyi koşullarda hizmet vereceğini ifade etti.

VALI CELALETTIN CERRAH, DÜZIÇI ILÇESINDE INCELEMELERDE BULUNDU
VALI CELALETTIN CERRAH, DÜZIÇI ILÇESINDE INCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 16:48:04
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 22:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?