20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Cerrah'tan Garipoğlu yorumu

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, cesedi Etiler'de bir çöp konteynırında başı kesilmiş halde bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısının dün akşam teslim olmasından dolayı çok büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Adalet yerini bulmuş olacak" dedi.

Cerrah, valiliğe gelişi sırasında, İstanbul Emniyet Müdürü olduğu dönemde öldürülen Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun olaydan 197 gün sonra teslim olmasıyla ilgili soruları cevapladı.

Mart ayında işlenen cinayetin katil zanlısının dün akşam avukatı kanalıyla teslim edildiğini belirten Cerrah, "Katil zanlısı ile ilgili tüm deliller biliyorsunuz cinayetin işlendiği saatten itibaren ortaya çıkarılmıştı. Kendisi aranıyordu. Teslim edilmesinden dolayı mutluyuz çünkü adalet yerini bulmuş olacak. Ayırca, anne ve babaya tekrar buradan başsağlığı diliyorum. Yakalanmasından dolayı az da olsa acıları dinmiş olacak. Bundan dolayı İstanbul Emniyeti'ni kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Gelişmeyi kendisinin de dün gece öğrendiğini kaydeden Cerrah, "Yakalanmasından dolayı çok büyük mutluluk duydum. Bundan sonra adliyeye teslim edilecek. Adli makamlar da gereğini yapacak" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 11:08:18
Güncelleme :17 Eylül 2009 Perşembe 11:14:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?