19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Cerrah'tan öğrencilere şekerleme

VALİ CERRAH'TAN ÖĞRENCİLERE ŞEKERLEME VE DİŞ FIRÇASI

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, fidan dikim töreni için gittiği Kırmıtlı Beldesi’nde, Kırmıtlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Okul önünde bulunan yolun öğrenciler için tehlike arz ettiğinin dile getirilmesi üzerine yolu inceleyen Vali Cerrah, yola gerekli uyarı işaretlerinin konulması için çalışma yapılacağını söyledi.

Vali Cerrah daha sonra okulda incelemelerde bulunarak, okul müdüründen bilgi aldı. Sınıfları tek tek ziyaret eden Vali Cerrah, öğrencilere sorular sordu ve öğrencilerin kendisine sorduğu soruları cevapladı.

Sınıf öğretmenleri tarafından, sınıfta çok başarılı öğrencilerin bulunduğunun dile getirilmesi üzerine, öğrencilerin eğitimlerinin takip edilmesi ve gereken desteğin verilmesi için İl Milli Eğitim Müdürü Ali Said Çalışkan’a talimat veren Vali Cerrah, öğrencilere yaptığı konuşmada, “Hepiniz iyi çalışıyorsunuz, başarılı oluyorsunuz. Bundan sonraki eğitim hayatınızda öğretmeninizin sözünü dinleyeceksiniz ve çok çalışacaksınız. Hepinizi takip edeceğim” dedi.

Sınıflarda kara tahta kullanıldığını tespit eden Cerrah, ayrıca sınıflara akıllı tahta alınması konusunda da İl Milli Eğitim Müdürüne talimat verdi.

Vali Cerrah, ziyaretinin sonunda öğrencilere, çikolata kaplamalı yer fıstığı şekerlemesi, diş fırçası ve diş macunu armağan etti.

VALİ CERRAH'TAN ÖĞRENCİLERE ŞEKERLEME VE DİŞ FIRÇASI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:30:01
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 11:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?