19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

CHP'den 33 il atağı

CHP, son yapılan genel seçimlerde milletvekili çıkartamadığı 33 ile yoğunlaştı. Kendisine bir yol haritası oluşturan CHP yönetimi, söz konusu kentlerde milletvekilleri aracılığıyla çalışmalarda bulunuyor.

Bu kapsamda CHP Osmaniye İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, burada CHP İl Başkanı Kemal Tabak ile görüştükten sonra partililerle bir araya gelen CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, amaçlarının CHP'yi daha büyütmek olduğunu anlattı. CHP'nin milletvekili çıkartamadığı 33 ilde çok ciddi çalışmalarda bulunduklarını kaydeden Özel, "Bizim görevimiz; geçtiğimiz dönemde milletvekili çıkartamadığımız illeri ziyaret etmek. Osmaniye'de de çok arzu edilmesine rağmen, milletvekili çıkartamadık. Ama bunun, son dönem olmasını istiyoruz. Sağdan bakan gözler sorunları her zaman görmeyebilir. Soldan bakan, emek, demokrasi ve çağdaşlıktan yana, kitlelerden yana bakan halkçı bir partinin gözü ise çok önemli" dedi. 

Kentte birkaç gün kalarak, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacaklarını dile getiren Özel, Osmaniye'de yaşanan sorun ve sıkıntıları yerinde tespit edip, bunu Meclis'e taşıyarak çözüm yolunda somut adımlar atılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Özel, "Sizlerin buradan takip edilmesini istediğiniz taleplere cevap vermek, bizim yapmamız gereken çalışmalardır. Bunları yapmaktaki amacımız; Osmaniye'de ve Türkiye'de CHP'yi büyütmek. Geçmişte birbirimizle hesaplarımız olabilir, kırgınlıklarımız olabilir, ufak tefek sorunlarımız olabilir. Hatta bu olaylarda iki taraf da haklı olabilir. Ancak biz kavga etme, çekişme lüksü olan insanlar değiliz. Çünkü biz birbirine ihtiyacı olan, daha çok Türkiye'nin ve Osmaniye'nin bize ihtiyacı olan insanlarız. Artık hep birlikte yeni sözler söyleyeceğimiz, hep birlikte yürüyeceğimiz, yürüdükçe de büyüceğimiz, büyüdükçe de çoğalacağımız günler olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2011 Cuma 13:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?