17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

CHP'den suç duyurusu

CHP'DEN AK PARTİ'Lİ BELEDİYE BAŞKANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye İl Başkanı İrfan Erdem, usulsüz işçi alımı yaptığını ileri sürdüğü AK Parti'li Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu hakkında suç duyurusunda bulundu.

İrfan Erdem, Öğretmen Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, Hasanbeyli Belediyesi'nde işçi alımı yapıldığını belirterek, "Ancak bu işçi alımı 15 gün öncesinden ilan edilmesi gerekirken, son bir gün sadece internet ortamında yayınlandı ve hemen yayından kaldırıldı. İşçi alımı ile ilgili bazı kriterler de uygulanmamıştır. Ayrıca alınan işçilerden biri belediye başkanının oğlu, diğerleri de belediye çalışanı ve belediye meclis üyelerinin yakınıdır. Bize göre bunda büyük bir usulsüzlük vardır. Bununla ilgili idari soruşturma başlatıldı. Ancak hukuki işlem başlatılmadı. Ben buradan savcılığımıza suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Toplantıya CHP Merkez İlçe Başkanı Zafer Palavan, Hasanbeyli İlçe Başkanı Süleyman Akçabay ve Sekreter Fatih Gökçe, Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk ile il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 13:18:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 15:43:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?