20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Çıkmaz sokak açılıyor

ÇIKMAZ SOKAK AÇILIYOR

Osmaniye Alibeyli Mahallesi 518. çıkmaz sokağı Devlet Bahçeli Bulvarı ikinci etaba bağlanıyor.

Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol çalışmaları devam ediyor. 15 yıldır vatandaşların bir caddeye bağlanması için çaba gösterdiği Alibeyli Mahallesi 518 çıkmaz sokağı alt yapı çalışmalarıyla birlikte Devlet Bahçeli Bulvarı 2. Etaba bağlanıyor.

Sokakta yapılan çalışmaları inceleyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, mahalle sakinlerinin talebini yerine getirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Osmaniye’nin en önemli sorunlarından bir tanesi çıkmaz sokakların çok fazla olmasıdır. Bu da hem ulaşım açısından, hem de alt yapının işlemesi açısından sıkıntıya yol açmaktadır. Her geçen gün bu çıkmaz sokakları biraz daha çıkar hale getirerek Osmaniye’mizde çıkmaz sokakları bitirmeyi hedefliyoruz. Bu sokağımızın öncelikle bu bölgede yaşayan sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Alibeyli Mahallesi Muhtarı Hülya Önal ise sokağın kanalizasyonu bulunmadığından dolayı özellikle yaz aylarında koku ve sivrisinek nedeniyle vatandaşların zor anlar yaşadığını belirtti. Yapılan hizmetten dolayı teşekkür eden Önal, “Belediye Başkanımızdan talepte bulunduk ve yer sahibiyle de anlaşarak bu sokağı açmaya karar verdik. Çalışmalar bu şekilde düzenli, güzel ve istenilen şekilde olur. Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara’ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de sokağın 15 yıldır açılması için mücadele ettiklerini belirterek, mutlu sona ulaştıkları için Başkan Kara’ya teşekkürlerini sundular.

ÇIKMAZ SOKAK AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2011 Pazartesi 17:49:00
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 09:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?