19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Çuhadar yatırımları durdurdu

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, AK Parti'den yeniden aday gösterilmeyince kalan 2.5 aylık belediye başkanlığı döneminde bütün yatırımları durdurduğunu, bu süre içerisinde belediye kasasına girecek paraların tamamı ile işçilerin sosyal haklarını ödeyeceğini söyledi.

Belediye Nikah Salonu'nda belediye çalışanlarıyla bir araya gelen Çuhadar, tekrar belediye başkan adayı gösterilmemesine tepki gösterdi. Belediye Başkanlığı dönemi içerisinde çalışanları ile çok başarılı bir belediyecilik sergilediğini belirten Çuhadar, "Benimle beraber gece gündüz çalışarak sıkıntılarımı, acılarımı paylaştınız. Bende sizlerin acılarınızı, mutluluklarınızı takip ettim. Sadece sizin değil, şu şehirde yaşayan 223 bin insanın umudunu boşa çıkartmadım. Gece demedim, gündüz demedim. Ancak Osmaniye'yi artık Türkiye'de parmakla gösterilen bir şehir yaptım. Davut Çuhadar ve arkadaşları başarısız diyebilir mi? Diyemezler" şeklinde konuştu.

Bugünden itibaren belediye yatırımlarını durdurduğunu vurgulayan Çuhadar, şunları söyledi: "Şu anda sizlere sosyal hak ödemelerinizi yapacağım. Bu saatten sonra belediyede yatırımları durdurduk. Çünkü bir şey yapsak hemen bir kulp takarlar. Derler ki, 'bir şaibe mi var', 'ne yapıyor', 'giderayak birilerine peşkeş mi çeker' derler. Onun için kasada biriken günlük paraları size veriyorum. Bunu bugün vermeyeceğim. Daha 2,5 ay buradayım ve kasaya giren her kuruşu sizlere vereceğim. Size ödememiz gereken sosyal haklarınızı hizmet için biraz erteledik. Sizlerden fedakarlık istedik. Ama artık birikmiş haklarınızı vereceğiz. Dua edin ey personelim, 2.5 ay süre içerisinde belediye kasasına 2.5 trilyon para girerse 25 kuruş alacağınız kalmayacak.

Osmaniye Belediyesi'nin 4 trilyon su alacağı var, takip edin alın. Ben giderken belediye başkanlığım biterken, size 25 kuruş borcum kalmasın. Kasaya giren her kuruşu size vereyim. Alın Zeki Kaya'nın elinden listeyi dolaşın mahalle mahalle, su alacaklarını toplayın. Paralar gelsin, OSKİ'nin kasasına girsin, ben de size vermezsem şerefsizim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 23:56:16
Güncelleme :23 Ocak 2009 Cuma 00:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail IP: 81.215.2.xxx Tarih : 24.01.2009 09:54:34

osmaniyeye güzel şeyler yapıldı kimse inkar etmesin çevre düzenlemesi ve şehir temizliği açısından ben sigara izmaritni atmaya kıyamadım caddeye. sizin osmaniye belediye başkanı olmanızı isterim fakat akpden deil... başka bir partiden seçilmeniz hataydı,, sizede suç bulmuyorum bir osmaniyeli olarak mhp dışından bi aday seçilmesi memlketin ayıbı,,,otagar konusunda tüm hemşerilerimden eleştiri aldınız otagar yeri olarak seçilen yere kömürcülerin taşınması ayrı bir eleştiri konusu.. osmaniyenin girişinde bi teneke yığınından oluşmuş barakalar çokmu hoş bir görüntü,, yatırımları kesme konusuna gelince adını rahmetle andığım MUSA ŞAHİN hocamı hatırlatırım bundan bi yorum çıkarırsınız umarım... memleketime hizmet edemezsem.......... diyebilmiş siz ise verilen fırsatı tepiyorsunuz,,,