18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Davulcuların kanlı kavgası

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde davulcu olarak bilinen iki aile arasında kız kaçırma meselesinden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı, her iki aileden 13 kişi gözaltına alındı. Olayda iki ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken bir polis otosu da zarar gördü.

Edinilen bilgiye göre olay, Cemalpaşa Mahallesi 1633 Sokak'ta meydana geldi. Mahallede davulcu olarak bilinen iki aile arasında E.K. isimli kızın kaçırılma olayından dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavgada Feyzullah C. bacağından bıçaklanarak, Şehriban C. ve Gülşen K. ise aldığı darbelerle yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine kısa sürede gelerek kavganın büyümesini önleyen Kadirli polisi, her iki aileden de olaya karıştığını belirlediği Fadime C., Celal C., Feyzullah C., Şehriban C., Yıldız U., Eşli D., Gülşen K., Hasan T.'yi ve yaşları küçük olan M.B., M.S., A.S., H.C., A.K.'yı gözaltına aldı.

Yine kavgaya karıştığı belirlenen ve olayın ardından kaçan Abdulkadir K., Cabbar K. ile Hasan K.'yı yakalamak için çalışma başlatıldı. Kavganın ardından evlerde yapılan aramada ise 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Kavga esnasında polise ait bir ekip otosu da hasar gördü.

Gözaltına alınan şahısların emniyetteki ifadelerinin ardından adli makamlara çıkarılacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2012 Cumartesi 18:33:16
Güncelleme :4 Eylül 2012 Salı 18:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?