17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Dayak zanlıları tutuklandı

Osmaniye'de borcunu ödeyemeyen kişiyi döverek hastanelik eden 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 13 Mayıs Çarşamba günü saat 22.30 sıralarında Rızaiye Mahalle Muhtarlığı yanındaki parkta meydana geldi. Bir otomobilden parka elleri bağlı bir şahsın bırakıldığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, darp edildiği için yürüyemeyen Halil Ö.'yü (41) buldu.

Sağlık kuruluşuna sevk edilen Halil Ö.'nün vücudunun değişik yerlerinde darp izi olduğu, bacaklarının alt kısmında kırık bulunduğu tespit edildi. Araştırmalarını
derinleştiren emniyet güçleri, bir kahvehanede oturduğu sırada Osman Ali H. (35) tarafından araçla boş bir araziye götürülen Halil Ö.'nün borçlu olduğu Ömer B. (38), Ahmet D. (41) ve Yüksel D. (27) tarafından darp edildiği, Cebrail Ö.'ye (24) ait otomobille Rızaiye Mahallesi Muhtarlığı önüne bırakıldığı belirlendi.

Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ömer B., Ahmet D., Yüksel D., Osman Ali H., "Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma ve Yaralama" suçlamasıyla tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 19:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?