20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Denizbank'tan traktör kazandı

DenizBank'ın "Tarım Seferberliği" kapsamında gerçekleştirdiği kampanyada, ülke genelinde yapılan çekiliş sonucu traktörlerden biri Osmaniyeli çiftçiye çıktı.

Hediye çekilişinde traktör kazanan DenizBank Üretici Kart talihlisi 85 yaşındaki çiftçi Hasan Taydaş'a hediyesi, Osmaniye Şube Müdürü Mustafa Kemal Şahin ve Tarım Bankacılığı Çukurova Bölge Sorumlusu Bülent Karayel'in katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle teslim edildi.

DenizBank'ın çekilişinden traktör kazanan Taydaş'a hediyesi DenizBank Osmaniye Şubesi önünde verildi. Teslim töreninde konuyla ilgili bilgi veren Şube Müdürü Mustafa Kemal Şahin, "Tarım sektörüne sağladığı finansal destekle özel sektör bankaları arasında ilk sıraya yerleşen DenizBank, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile işbirliği halinde 14 Mayıs 2009 tarihinde 'Tarım Seferberliği'ni başlatmıştı. Tarım Seferberliği kapsamında Üretici Kart kullanıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen çekilişlerde üreticilere birbirinden değerli armağanlar kazandırıyor. DenizBank olarak tarım sektöründe sürdürdüğümüz faaliyetler ve gerçekleştirdiğimiz yenilikler ile her zaman, her yerde üreticimizin yanındayız. Üretici Kart ile de, tarım sektöründeki müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunarak hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

DenizBank tarafından üreticinin ekonomik ve sosyal yaşamına değer katmak amacıyla yürütülen projeyle ilgili bilgi veren Bülent Karayel ise, "Üretici Kart sahiplerine yönelik olarak 16 Haziran, 17 Temmuz ve 18 Ağustos'ta gerçekleştirilen ve dördüncüsü 24 Eylül 2009 tarihinde yapılacak olan çekilişlerde toplamda 8 traktör, 80 akaryakıt çeki, 80 seramatik cihazı, 80 cep telefonu sahiplerini bulmuş olacak. Halen devam eden kampanyaya katılma şansı yakalamak için Üretici Kart'ı kullanmak yeterli. 100'den fazla ürüne hasat vadeli ödeme imkanının yanı sıra 7/24 alışveriş yapma ve nakit çekme olanakları da sunan Üretici Kart'a sahip olanlar, yaptıkları her 100 TL ve katlarındaki harcamaları ile otomatik olarak çekilişe katılma şansına sahip oluyorlar. Bundan sonraki çekilişlerde tüm çiftçilerimize bol şans diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çiftçi Hasan Taydaş traktörünün anahtarını Şube Müdürü M.Kemal Şahin'den teslim aldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 14:06:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?