19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Devlet Bahçeli geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, toplu açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere 5 Ekim 2011'de Osmaniye’ye gelecek.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, düzenlediği basın toplantısında Devlet Bahçeli’nin gelişi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kara, "Hemşerimiz ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendi, 5 Ekim Çarşamba günü Osmaniye’ye gelecektir. Sayın Bahçeli, belediyemizin temel atma ve sosyal etkinliklerine katılıp ziyaretlerde bulunacaktır" dedi.

Devlet Bahçeli’nin Osmaniye programı ile ilgili de bilgi veren Kara, şunları söyledi:
“Sayın genel başkanımız, 5 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’da Osmaniye Belediyesi Yeni Sebze ve Meyve Hali’nin temel atma törenine katılacaktır. Buradan Şirinevler Galericiler Sitesi’ni ziyaret edecek olan sayın Bahçeli, daha sonra eski fıstıkçılar sitesi yerinde yapılacak olan Meydan ve Otopark’ın temelini atacaktır. MHP İl Başkanlığı ve Belediye’yi ziyaretinin ardından Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Muhtarlar Derneği’ni ziyaret edecek olan genel başkanımız, ardından 7 Ocak Stadyumu’nda belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Toplu Nikah Töreni ve Amatör Spor Kulüpleri’ne malzeme dağıtım törenine katılacaktır. Bu törene yine hemşerimiz spor adamı Samet Aybaba da katılacaktır.”
Başkan Kara aynı gün yine belediye etkinliği olarak Osmaniyeli Sanatçı Ümit Besen’in konser vereceğini bildirdi.

Toplantıda Osmaniye Belediyesi Yeni Sebze ve Meyve Hali ile ilgili bilgi de veren Kara, “Burası için 1 milyon TL.’nin üzerinde kamulaştırma bedeli ödendi. 15 milyon 540 bin TL. bedelli Yeni Sebze ve Meyve Hali, 7 Ocak 2013 tarihinde törenle açılacaktır. Ayrıca Yeni Meydan ve Otopark alanı için de 6 milyon 612 bin TL. kamulaştırma bedeli ödenmiş olup, 2 milyon 486 bin TL. bedelle ihalesi yapılmıştır. Burası da 7 Ocak 2012 tarihinde yine törenle hizmete açılacaktır” şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2011 Perşembe 15:56:44
Güncelleme :22 Eylül 2011 Perşembe 15:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?