19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Devlet Bahçeli Osmaniye'de

BAHÇELİ, OSMANİYE'DE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı "Ortadoğu'da sultan, İstanbul'da kabadayı" olarak tanımlayarak, "Böyle bir şahsiyetle bu ülkenin yönetilme imkanı kalmamıştır" dedi.

Memleketi Osmaniye'ye gelişinde binlerce kişi tarafından karşılanan Bahçeli, hemşehrilerinin yoğun ilgisinden moral buldu. Yoğun ilgiden adeta izdiham oluşurken, Bahçeli buradan yürüyerek belediye binasına gitti. Belediye Başkanı Kadir Kara'yı makamında ziyaret eden Bahçeli, daha sonra belediye balkonundan kendisini bekleyen hemşehrilerine seslendi. Konuşmasına 2009 yerel seçimlerinde partisine gösterilen teveccühten bahsederek başlayan Bahçeli, Osmaniye'de büyük çoğunlukta belediyelerin MHP'ye

verilmesine teşekkür etti. Eylül ayında yapılan anayasa referandumunda Osmaniye'den "Evet" oylarının fazla çıkmasını bazı medyanın haksızca eleştirdiğinin farkında olduğunu ifade eden Bahçeli, "Beklenen sonuçları alamadık diye üzülmeye hiç hakkımız yok. Sizler de üzülmeyin ki bazıları sevinmesin. Sizler elinizden gelen tüm gayreti gösteriyor, Osmaniye'nin evlatlarına sahip çıkıyorsunuz. Sizin başarınız takdire şayandır ve sizinle gurur duyuyorum. Bundan dolayı Osmaniye'ye küsmemiz, kırılmamız mümkün değil.

Eğer Osmaniyeli bizden uzaklaşırsa, kabahat onlarda değil bizlerdedir. Ben inanıyorum ki; bundan sonra da yeri geldiğinde Gavurdağı'nın yiğit evlatları sizler gereken tokadı atacaksınızdır" dedi.

Başbakan'ı "Ortadoğu'da sultan, İstanbul'da kabadayı" olarak tanımlayan Bahçeli; "Böyle bir şahsiyetle bu ülkenin yönetilme imkanı kalmamıştır. Bugünkü iktidarın 8 yıllık uygulamasında; cepheleşme, kamplaşma, gerilim, çatışma, istikrarsızlık, mağdurluk ve mahkumiyet içinde olduğumuzu görüyoruz. AK Parti yönetimi artık tükenmiştir, bitmiştir, devamı mümkün değildir. Kendilerine şunu sormalılar; biz nereye gidiyoruz? İşsizlik çözülmedi, ekonomide istikrarsızlık sürüyor. Bazı fabrikalar kapanıyor. Esnafımız

perişan, ya satıyor, ya da devren kiralıyor. Emeklilerin hali belli, çiftçimiz yok olma durumunda. Bütün bunları dikkate aldığımızda Türkiye'de iyi olan nedir? Artık gerçekleri görmeliyiz" şeklinde konuştu.

Açılım safsatası ile PKK'nın siyasallaştırılmaya çalışıldığını vurgulayan Bahçeli, "İmralı'daki cani hükümete 'Sana şu kadar süre veriyorum' deme cesaretini gösteriyor. TC'nin bir zaman ümüğünü sıktığı cani elebaşı şimdi TC'nin ümüğünü sıkmaya kalkışıyor. Bu arada kim terörle mücadele etmişse, Mehmetçik ile birlikte dağlarda mücadele veren komutanlardan şimdi terörle mücadelenin intikamı alınıyor. Ordusuz millet, milletsiz ordu olmaz. Türk Silahlı Kuvvetleri bu milletin göz bebeğidir. TSK'yı milletin

gözünde küçük düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Giderayak kimse tarihi hata yapmasın. Diğer yandan şunu da bilsinler ki; 24. dönemde MHP iktidarı iş başına gelirse ben de bunlardan hesap sormazsam namerdim" diye konuştu.

Bahçeli, Başbakan'ın bir konuşmasında 2011 genel seçiminin 12 haziran tarihinde yapılacağını söylemesini de olumlu bulduklarını söyledi. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Kadir Kara, yapımını tamamladıkları 44 proje ve yapımı devam eden 21 projeyi içeren dosyayı Bahçeli'ye sundu. Bahçeli ayrıca, Belediye'nin yaptığı Gebeli Parkı ve Mareşal Fevzi Çakmak Taziye Evinin açılışları, Zorkun Yaylası Eriğin Sekisi mevkii içme suyu kaynağının Zorkun şebekesine verilişi, Devlet Bahçeli Bulvarı 5. Etap, Yaveriye

Karabahadır İçme Suyu Getirme Projesi, Şehitler Gaziler Derneği ve Muhtarlar Derneği binalarının temel atma işlemlerini temsili olarak yaptı. Bugün ve yarın Osmaniye'de kalacak olan Bahçeli, il merkezi ve ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

BAHÇELİ, OSMANİYE'DE
BAHÇELİ, OSMANİYE'DE
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2010 Perşembe 16:46:01
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 13:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibekurt IP: 78.164.2.xxx Tarih : 4.12.2010 21:22:56

Yaveriye ye ne yapılıyor sayın başkan.Çöp kokusu kışın bile dinmedi.Çöp kokusu  kokluyoruz.