18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Devlet Bahçeli Osmaniye'de

DEVLET BAHÇELİ OSMANİYE BELEDİYESİ’NDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eniştesinin cenazesi için geldiği memleketinde Osmaniye Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Kadir Kara, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, ziyaret sırasından Başkan Kadir Kara’dan belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler de aldı.

Başkan Kadir Kara, ihalesi yakın bir tarihte tamamlanan Osmaniye Sebze ve Meyve Hali projesi ile çalışmalarına başlanan Yeraltı Otopark ve Meydan Projesi hakkında görsel şemalar üzerinde Bahçeli’ye bilgiler verdi.

Devlet Bahçeli özellikle Osmaniye Sebze ve Meyve Hal Projesi’nin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha önceki ziyaretlerinde Toprakkale yolu üzerinde esnafların kendilerini durdurarak hal yapımı için istekte bulunduklarını hatırlatan Bahçeli, “Orada başkanımızın yanımızda olduğu bir anda esnaflarımıza bir söz vermiştik. Bu verilen sözün yerine getirilmesi beni mutlu etti” dedi.

Daha sonra ise fıstıkçılar çarşısı olarak bilinen alanda yapımına başlanan Yeraltı Otopark ve Meydan Projesi’nin çalışmalarını yapıldığı alanda Başkan Kadir Kara, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bilgiler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2011 Çarşamba 14:43:05
Güncelleme :6 Temmuz 2011 Çarşamba 14:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?