17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Eczacı teknisyenlerine sertifika

Osmaniye'de, 48. Bölge Osmaniye Eczacılar Odası ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen 'Eczane teknisyeni temel eğitim kursu'nu bitiren 89 eczacı teknisyenine sertifikaları törenle verildi.

Türk Eczacılar Birliği 48. Bölge Osmaniye Eczacılar Odası Başkanı Zeki Özgen, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Eczacılar Birliği işbirliğinde düzenlenen protokol gereği Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitime tabi tutulan ve kursu başarıyla bitiren eczacı teknisyenlerine sertifika verildiğini söyledi.

Özgen, "Halk Eğitim Müdürlüğü'nün ve eğitime katkı veren eğitimcilerin desteğiyle, Osmaniye bu kursu erken tamamlayan odaların başında geliyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eczacı teknisyeni arkadaşlarım yeri geliyor 24 saat hastalarımıza bizlerle birlikte sağlık hizmeti veriyor, sağlık danışmanlığı yapıyor. Aldıkları bu eğitim ve bundan sonra yapacağımız meslek içi eğitimler ile daha donanımlı olacaklar. Bunun için oda olarak gerekli çalışmalara devam edeceğiz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 16:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?