19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Emanullah Gündüz Osmaniye'de

BÜYÜK ANAVATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ, OSMANİYE'DE

Büyük Anavatan Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, partisinin Türkiye'ye çağ atlatacak oluşumun adresi olduğunu söyledi.

Gündüz, yapılanmasını tamamlayan partisinin il başkanına görevlendirme ve atama mazbatalarını vermek üzere Osmaniye'ye geldi. Gündüz, Öğretmen Evi'nde düzenlenen basın toplantısında Türkiye'ye çağ atlatacak oluşumun adresinin Büyük Anavatan Partisi olduğunu söyledi. Çok kısa süreli siyasi yaşamlarında önemli mesafe kat ettiklerini belirten Gündüz, "Geleceğin Türkiye'sinin yöneticileri olabileceğimizi ve geleceğin Türkiye'sini, Türkiye'nin gelecek 50-100 yılını planlayan kadroları oluşturduğumuzu ve

Türkiye'de bugüne kadar oluşagelmiş, alışagelmiş günübirlik politikaların yerine, vizyonsuz ve misyonsuz yöneticilerin yerine Türkiye'yi geleceğe taşıyacak, çağ atlatacak, rahmetli Turgut Özal misali siyasetçilerimizin var olduğunu gösterdik. Gelecekte de bunların gençler kanalıyla en güzel şekliyle yapılabileceğini göstermek için bütün çalışmalarımızı en güzel şekilde yürütüyoruz. Bu parti, yeni kurulmuş bir parti değildir. Yeni kurulmuş, yeni şekillenmiş ancak temeli eskiye dayanan çok köklü bir siyasi felsefeye ve misyona dayanan, gelecekte de daha büyüyecek ve daha da şekillenecek olan çok ciddi bir siyasal faaliyettir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2010 Pazar 17:11:04
Güncelleme :11 Nisan 2010 Pazar 23:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?