19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Emekli personele plaket

Osmaniye Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından, merkez ve ilçelerde görev yaptıktan sonra 2008 yılının ikinci altı aylık bölümünde emekli olanlara "Emekleriniz hatırına, emeklilik hatırasına' adlı yemekli gece düzenlendi.

Arpacı Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe Türk Telekom İl Müdürü Remzi Bellek, İnsan Kaynakları Uzmanı Gökhan Bozkurt, İletişim Uzmanı Ethem Irmak, kurum şube müdürleri, emekliler ile aileleri katıldı.
Hayatını kaybeden Telekom çalışanları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulup İstiklal marşı okunduktan sonra Telekom İl Müdürü Remzi Bellek, yaptığı konuşmada emeklilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Bellek, "Bugüne kadar Osmaniye'ye en güzel hizmetleri vermek için birlikte çalıştık.

Bu çalışmalarınızda yeri geldi ailelerinizden uzak kaldınız. Onlarla yeterince birlikte olamadınız. Şimdi emekli oldunuz. Geçmişte aileleriniz ile birlikte geçiremediğiniz günleri bundan sonra en iyi şekilde geçirmenizi diliyorum. Emekliliğiniz hayırlı olsun. Ancak bundan sonra da hiçbir zaman Telekom gömleğini üstünüzden çıkarmayın. Sizlerle birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

Türk Telekom Genel Müdürü Dr.Paul Doany'in göndermiş olduğu başarı dileği ve birlik mesajının yayınlanmasının ardından emekli olan 20 Türk Telekom personeline plaket verildi ve kristalden yapılmış telefonlu masa saati hediye edildi. Plaket töreninden sonra geceye katılan emekliler ve çalışanlar gönüllerince doyasıya eğlendiler. Türk Telekom İl Müdürü Remzi Bellek de emekli ve çalışanlarına eşlik ederek onların mutluluğunu paylaştı.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 18:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?