19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Emniyette devir teslim

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği'nden Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tayfur Erdal Ceren, Gaziantep iline atanan Emniyet Müdürü Halil Yılmaz'dan görevi devraldı.

Osmaniye Valiliği Ahmet Cevdet Paşa Salonu'nda gerçekleştirilen devir teslim törenine, Belediye Başkanı Kadir Kara, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve Emniyet Müdür Yardımcıları ile şube müdür ve amirleri katıldı. Törende, Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nün flaması Halil Yılmaz tarafından yeni müdür Tayfur Erdal Ceren'e teslim edildi.

Devir teslim töreninin ardından veda konuşması yapan Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, "Osmaniye Emniyet Müdürü olarak 37,5 aylık sürede mesai arkadaşlarımla beraber kendi kabiliyetlerimize göre, kendi bilgilerimize göre, kendi çapımızda, inançla ama şevkle ve gururla hizmet etmeye çalıştık. Kamu görevinin bir tecellisi olarak da başka bir göreve atandım. Bu devir teslim, benim için başka bir mutluluk verici rastlantı ve çok sevinçli bir husus. Çünkü görevimi sınıf arkadaşım olan 7 yıl beraber okuduğum dostum sayın Tayfur Erdal Ceren'e devrediyorum. Bundan dolayı büyük bir keyif alıyorum. Osmaniye'de görev yaptığım süre içerisinde bize göstermiş olduğunuz bu güzel hisler için hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizi çok seviyorum" dedi. Konuşmasını tamamlayan Halil Yılmaz, uzun süre alkışlanırken, eşi Tülay Yılmaz ve birçok katılımcı gözyaşlarını tutamadı.

Yılmaz'ın ardından konuşma yapan yeni İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, "17 Haziran 2009 sayılı kararname ile Osmaniye İl Emniyet Müdürü olarak atanmamdan dolayı onur duydum. Osmaniye genç bir il olmasına rağmen gerek güvenlik yönüyle, gerekse sosyal yönüyle büyük atılımlar yaptığına ve yeni açılımlara yönelik bir yapısı olduğunu öğrendim. Değerli meslektaşlarım, Osmaniye'de sağlamış olduğunuz huzur ve güven ortamından dolayı teşekkür eder, bir bayrak yarışı olan kamu hizmetindeki devamlılığı sağlamak ve Osmaniye'yi diğer yönleri ile birlikte emniyet ve asayiş açısından en iyi hale getirmek için çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Her ne kadar yeni göreve başladığım halde gerek ikili diyaloglarla gerekse basın yayın yoluyla elde etmiş olduğum izlenimler, Osmaniye halkının şahsıma göstermiş olduğu teveccüh, beni ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu sebeple Osmaniye halkına teşekkür eder ve kendilerine layık bir yönetim anlayışıyla görev yapacağımı taahhüt ediyorum. Görevi meslektaşımdan devralıyor, gözünüz arkada kalmasın diyorum" şeklinde konuştu.

Törenin sonunda Halil Yılmaz ve eşi ile Tayfur Erdal Ceren ve eşi davetlileri kapıda uğurladı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 20:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?