18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Emniyette sazlı-sözlü uğurlama

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, tayini çıkan polis memurlarını törenle uğurladı. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Özdemir Gürsu, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve amirleri ile polisler katıldı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli olup, 1. bölgeden 2. bölgeye (şark hizmeti) tayini çıkan 78 polis memuru için tören düzenlendi. Törende konuşan Emniyet Müdürü Özdemir Gürsu, beraber çalıştıkları sürede verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederek, "Bugüne kadar beraberce halkımızın güvenliği ve huzuru için görev yaptık. Ben verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki gittiğiniz yerlerdeki görevlerinizde de aynı başarıyı göstereceksiniz. Hepinize yeni görevlerinizin hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Törende ayrıca valilik tarafından takdir belgesine layık görülen Asayiş Şube Müdürü Sebahattin Devecioğlu, İstihbarat Şube Müdürü Murat Boz ile Toprakkale İlçesi’nde görevli polis memuru Alaaddin Köşker’e, belgeleri Özdemir Gürsu tarafından verildi. Gürsu, 6 polis memuruna da teşekkür belgesi verdi. Gürsu, tayini çıkan 78 polis memuruna karşılık 90 kişinin Osmaniye’ye geleceğini kaydetti.

Bu arada, polisler kendi aralarında saz çalıp, türküler söyleyerek eğlendi. Emniyet Müdürü Özdemir Gürsu da zaman zaman polislere eşlik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 17:58:05
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 19:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?