19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Emniyette terfi sevinci

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi etmeye hak kazanan müdür ve amirler için tören düzenlendi.

Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu’nda düzenlenen törende Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu kararı ile 30 Haziran 2009 tarihi itibari ile bir üst rütbeye terfi eden 3. sınıf Emniyet Müdürü Ömer Çetin 2. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, 4. sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Durmuş 3. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Emniyet Amirleri Ümit Karaca, Murat Baz, Salih Turalı ve Recai Yavaşça ise 4. sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ettiler.

Terfi edenlerin rütbeleri, Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, eşi Tülay Yılmaz ve Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından takıldı.Törende yaptığı konuşmada emniyet teşkilatının çok büyük bir aile olduğuna değinen Halil Yılmaz, “Dolayısıyla her ailede olduğu gibi acılar paylaşıldıkça azalır, sevinçler de paylaşıldıkça çoğalır. Bugün burada sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Terfi etmek demek sorumlulukların daha da artması demektir. Terfi eden mesai arkadaşlarımı kutluyor ve yüklenecekleri sorumluluklarda başarılar diliyorum” dedi.

Terfi edenler adına konuşma yapan Mehmet Durmuş ise kendilerine verilen sorumlulukların üstesinden gelmek için daha da özverili ve gayretli çalışarak, terfi etmelerinin gereğini yerine getireceklerini söyledi.

Törene, emniyet müdür yardımcıları, şube müdür ve amirleri, teşkilat çalışanları ile terfi edenlerin aileleri de katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 15:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?