19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Emniyetten muhtarlara kahvaltı

Osmaniye Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Polis Evi'nde düzenlenen toplantıya Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, müdür yardımcıları, şube müdürleri, Polis Merkezi müdürleri, mahalle muhtarları ile basın mensupları katıldı.

Toplantıyı düzenlemedeki amaçlarının 29 Mart yerel seçimleri sonrası göreve yeni seçilen muhtarlarla tanışmak ve aynı zamanda muhtarların sorunlarını dinlemek olduğunu belirten Yılmaz, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da emniyet teşkilatımızın kapıları siz mahalle muhtarlarımıza daima açık olacaktır. Osmaniye'deki 3 yıllık görev süresi içinde de bu böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Emniyet teşkilatı ile ilgili sorunlarınız yasal çerçeveler içerisinde en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır" dedi.

Osmaniye'deki 34 mahalle muhtarından 30'unun toplantıya katılmasının kendileri açısından sevindirici olduğunu belirten Yılmaz, "Ben eminim gelemeyen 4 muhtarımızın da mutlaka önemli mazereti vardır. Ancak dernek başkanınız burada. Başkanımız onlara da gerekli bilgileri verecektir. Ben yeni seçilen muhtarlarımıza da görevlerinde başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonra da hep birlikte Osmaniye'ye güzel hizmetler veririz. Davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü görevlilerinin de muhtarlarla birebir diyalog içerisinde olacağını bildirdi.Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Demir de yaptığı konuşmada, "Bizleri burada ağırladığınız için arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Sizin görevde bulunduğunuz süre içerisinde Osmaniye'de genelde huzurlu günler geçirdik. Bundan sonra da böyle devam edeceğine eminim. Ayrıca bu tür toplantıların ayda bir yapılmasında fayda olacağına inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından muhtarlar ve emniyet teşkilatı mensupları kendilerini tanıttılar.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 16:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?