17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Engelliler iftarda biraraya geldi

Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Derneği üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.


Belediye Çamlık Sosyal Tesisleri bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Dernek Onursal Başkanı Mehmet İlkutlu ile çok sayıda dernek üyesi ve aileleri katıldı.


Dernek Başkanı Muttalip Altun, iftar programında yaptığı konuşmada, "Derneğimiz üyesi ve Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Avukat Senanur Kenger'e, bu güzel günde verdiği iftar yemeği ile bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah her zaman böyle birlikte oluruz. Herkesin Ramazanı mübarek olsun" dedi.
Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Senanur Kenger ise, özürlülerle bir araya gelerek iftar yemeği yemekten memnun olduğunu ifade ederek, "Her insan engelli olmayabilir, ama engelli adayı olduğunu kesinlikle unutmamalıdır. Engelliler de bu toplumun bir parçasıdır. Engelli insanlara da sahip çıkmak hepimizin görevidir. Engelli arkadaşlarımla bugün iftar yemeğinde buluşmak beni ziyadesiyle mutlu etti" diye konuştu.


Kenger, yemek sonrası Belediye Başkanı Davut Çuhadar ile birlikte engellilerle sohbet ederek onların soranlarını ve taleplerini dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 12:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?