18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Engelliler platformu iftarda buluştu

OSMANİYE ENGELLİLER PLATFORMU ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU

Osmaniye'deki engelli derneklerinin oluşturduğu Engelliler Platformu, üyelerine iftar yemeği verildi.

Belediye Çamlık Tesisleri bahçesinde düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan platform başkanı Haydar Aktürk, "Engelliler Platformu olarak Osmaniye'deki engelliler için birşeyler yapmak çabasındayız. Özellikle Osmaniye'deki yetkililerden ve özel sektör sahiplerinden engelli kardeşlerimize iş konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz. Çünkü engelli kardeşlerimizin yardıma değil işe ihtiyacı var. Böylece kendi ayakları üzerinde daha iyi durabileceklerdir. Bunun yanı sıra engelli kardeşlerimizin yaşantılarını daha iyi şekilde idame ettirebilmeleri için fiziki mekan ve şartların da iyileştirilmesini istiyoruz" dedi.

Aktürk'ün konuşmasının ardından OGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Pamuk ve Muhtar İzzettin Kanat yaptıkları konuşmalarda bundan sonra da engellilerin her zaman yanında olacaklarını ve her türlü desteği vermeye devam edeceklerini bildirdiler.

İftar yemeğine Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Muttalip Altun, 6 Nokta Körler Derneği Başkanı Necdet Yılmazer, İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Hakat, Evrensel Görme Özürlüler Derneği Başkanı Ali Abdil ve derneklerin üyeleri katıldı.

OSMANİYE ENGELLİLER PLATFORMU ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 11:14:04
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 15:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?