19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Erkan Mumcu Osmaniye'de

ANAVATAN Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamberimiz için sarf ettiği sözlerden dolayı özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Partisinin Osmaniye İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Mumcu, burada basın mensuplarının sorularını cevaplandırırken CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamberimiz hakkında sarf ettiği sözleri kendisine yakıştıramadığını ifade ederek, "Önder Sav hemen çıkıp halkımızdan özür dilemelidir. Biz Müslüman bir milletiz. Kaldı ki, bizim milletimiz kendi dışındaki dinlere mensup olanlara dahi hoşgörü ve saygı ile yaklaşan bir millettir. Ben bunu kesinlikle Sayın Sav'a yakıştıramadım. Kısacası ayıp etmiş" dedi.

Demokrat Parti ile birleşme defterinin artık kapatıldığını belirten Mumcu, partisi ve seçimler ile ilgili şunları söyledi:

"Biz artık kendi yolumuza gidiyoruz. Partimizin ayın 28'inde kongresi var. Kongre sonrası yerel seçimler için çalışmalara hız vereceğiz. Teşkilatlanmalarımızı yapacağız. Ayrıca yerel seçimler erken de olabilir. Yerel seçim öncesi başka seçim de olabilir. İki seçim birlikte de olabilir. Hiç seçim de olmayabilir. Bunun yorumunu sizlere bırakıyorum."

.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 14:56:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DENIZ BALCI IP: 84.60.35.xxx Tarih : 2.06.2008 17:58:23

YA BU ADAMIN OSMANIYEDE NE ISI VAR AK PARTIDE PILI BITTI ANAVATANI DA KENDI BITIRDI NE YAPMAYA CALISIYOR BUNLARDAN BIRSEY OLMAZ BUNLAR HIKAYE HIKAYE BOSVERIN YAKININDAKILER SÖYLESIN BOSUNA VAKITINI HARCAMASIN OSMANIYEDE ZATEN BIRSEY YAPAMAZ OSMANIYEDE YINE AK PARTI GÖTÜRÜRÜR GÖRDÜGÜM KADARIYLA