19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Fuhuş operasyonuna 17 tutuklama

FUHUŞ OPERASYONUNDA 17 TUTUKLAMA

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince 5 ilde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 22 kişiden 17'si tutuklandı.

Önceki gün Osmaniye merkez ve Kadirli ilçesi, Adana il merkezi ve Karataş ilçesi, Kahramanmaraş il merkezi ve Ekinözü ilçesi, Niğde il merkezi, Hatay ili Dörtyol ve Erzin ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda; tehdit, cebir ve şiddet yoluyla fuhuş yaptıran, fuhşa aracılık eden ve yer temin eden 22 şüpheli şahıs yakalanmış, zorla fuhuş yaptırılan, kişi hürriyetinden yoksun bırakılan, tehdit ve şantajla çalıştırılan, aralarında küçük yaşta kız çocuğunun da bulunduğu toplam 36 mağdur kadın ise zorla çalıştırılmaktan kurtarılmıştı.

Yapılan tahkikatta; yakalanan şüphelilerin organize olarak birlikte hareket ederek fuhuş çetesi kurdukları, kurtarılan mağdurlar arasında küçük yaşta bir kız çocuğunun anne ve babası tarafından aracılık yapılmak suretiyle müşteri bulunup para karşılığı erkeklere pazarlandığı anlaşıldı. Ayrıca şüphelilerin çeşitli suçlardan kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 17 kişi tutuklandı. Zanlılardan 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi. 3 kişi ise serbest bırakıldı.

FUHUŞ OPERASYONUNDA 17 TUTUKLAMA
FUHUŞ OPERASYONUNDA 17 TUTUKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 15:41:02
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 16:11:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?