19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Gençlerin futbol sahası sevinci

GENÇLERİN FUTBOL SAHASI SEVİNCİ

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, merkeze bağlı Yarpuz Köyü gençlerine verdiği sözünü yerine getirerek köye futbol sahası yaptırdı. Sahanın açılışını gerçekleştiren Vali Cerrah gençlerle futbol oynayıp penaltı atışı kullandı.

İl Özel İdaresi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan futbol sahasını inceleyen Vali Cerrah köy sakinleri ile sohbet edip, gençlere futbol topu armağan etti. Boş zamanlarını kahvede geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmek istediklerini söyleyen gençler kısa sürede köylerine yapılan futbol sahası için Cerrah’a teşekkür ettiler.

Vali Cerrah böyle bir sahayı Yarpuz Köyü’ne kazandırmalarının kendileri için mutluluk verici olduğunu belirterek, “Gençlerimizin spor yapabilmeleri için futbol sahası yapma sözü vermiştik. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu duyuyorum” dedi.

Programının devamında Yarpuz İlköğretim Okulu’nu da ziyaret eden Vali Cerrah, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere çikolata kaplamalı Osmaniye Yerfıstığı drajesi, diş macunu ve diş fırçası armağan eden Vali Cerrah, okula da Osmaniye Valiliği logolu saat hediye etti.

GENÇLERİN FUTBOL SAHASI SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 17:41:03
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 12:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?