19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Gökhan ve Hakan imza attı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi’nde mücadele eden Osmaniyespor, teknik direktör sorununu çözdükten sonra futbolcu transferlerine başladı. Osmaniyespor’da anlaşma sağlanan Gökhan Güven ve Hakan Menekşe bugün imza attı.

Transfer çalışmalarını başlattıklarını açıklayan Osmaniyespor Kulüp Başkanı Nihat Arslan, "İlk olarak geçen seneki kadromuzda olan futbolcular ile görüşüyoruz. Bu görüşmeler sonunda yine geçen seneki futbolcularımız olan Gökhan ve Hakan ile anlaşma sağlayarak imza attırdık. Ayrıca yine sözleşmeleri devam eden Yasin, Kutlay ve Turgut ile de yeni sezon için anlaşma sağladık" dedi.

Futbolcu transferinde ince eleyip, sık dokuduklarını ifade eden Arslan, şunları söyledi:
"İlk önce geçen sene kadromuzda bulunan futbolcularımız ile görüşme yapıyoruz. Çünkü bizim geçen seneki kadromuz Osmaniyespor’a yakışan bir kadroydu. Futbolcunun sadece fiyatı değil, kişiliği de önemli. Çünkü transfer edeceğimiz futbolcu Osmaniye’yi temsil edecek. Ayrıca takım içindeki huzur da önemli. Biz geçen sene bu konuda bir sıkıntı yaşamadık. Bunun yanı sıra geçen sezonki kadromuzla ligi iyi bir yerde tamamladığımıza inanıyorum. Dolayısıyla bütün bunları göz önüne alarak, geçen sene kadromuzda yer alan futbolcularımıza öncelik tanıyacağız."

Osmaniyespor’un maddi durumunun ortada olduğuna da değinen Nihat Arslan, "Ben geçen sezon da yönetimde görev almıştım. Sıkıntıları yaşadım ve biliyorum. Osmaniyespor’un tek kuruşunu heba edemeyiz. Ancak Osmaniye’ye de yakışır bir takım kurmak zorundayız. Bunun dışında bu sezon maddi külfetimiz daha çok olacak. Çünkü yeni sezonda Play-Off sistemi var ve grupta Play-Off’a yükselecek 2 takımın dışında kalan 8 takım tekrar kendi aralarında küme düşmeme mücadelesi verecek. Yani bir takım ile iki deplasman maçı yapacağız. Bütün bunlar da maddi giderleri artıracaktır. Hesabımızı iyi yapmak zorundayız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 19:50:50
Güncelleme :30 Haziran 2005 Perşembe 16:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?