17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Halı sahada polis-basın dostluğu

HALI SAHADA POLİS-BASIN DOSTLUĞU

Daha önce Vali Celalettin Cerrah’ın takımı ile iki maç yapan Osmaniye’deki basın mensupları, bu sefer halı saha maçında Emniyet Müdürlüğü takımı ile karşılaştı. Her iki takım maçtan berabere ayrılarak, maçı dostluk kazandı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ile Basın mensupları Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nün halı sahasında karşı karşıya geldi. Daha önce Vali Cerrah’ın takımı ile 2 maç yapan ve ikisini de kaybeden basın mensupları, emniyet takımı karşısında iyi bir performans sergileyerek maçtan berabere ayrıldı.

Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren başta olmak üzere Müdür Yardımcısı Selami Kandemir, Emniyet Amirleri İbrahim Çağrı Şentürk ve Baykal Yorulmaz, Komiser Serdar Cöcü, Komiser Yardımcısı Ayhan Aydemir ve Polis Memurları Ayhan Dönmez, Mevlüt Taş, Mustafa Taşkıran, Mustafa Yıldız ve Fikret Döner’den oluşan emniyet takımı, basın mensuplarına karşı mücadele ettiler.

Çekişmeli geçen maçın ilk yarısını 2-1 emniyet takımı önde kapattı. Ancak karşılaşma 4-4 sona erdi.

Maçtan sonra Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren takımının performansını beğenmediğini belirtirken, basın mensupları da beraberliğin maçın hakkı olduğunu ifade ederek, “Her zaman olduğu gibi dostluk kazandı” şeklinde konuştular.

HALI SAHADA POLİS-BASIN DOSTLUĞU
HALI SAHADA POLİS-BASIN DOSTLUĞU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 12:41:02
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?