18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Hani saldırıyı kınadılar

EĞİTİM BİR SEN OSMANİYE ŞUBESİNDEN HAİN SALDIRIYA KINAMA

Eğitim Bir Sen Osmaniye Şubesi Başkanı Erdoğan Asarkaya, geçtiğimiz gün Kanlıgeçit Jandarma Komando Karakolu’na yapılan terör saldırısını lanetledi. Asarkaya; “Hainlere hadleri bildirilsin” dedi.

Asarkaya yaptığı açıklamada; “Osmaniye'ye 15 kilometre uzaklıkta D-400 karayolu yakınında bulunan Kanlıgeçit Jandarma Komando Karakolumuza saat 22.00 sıralarında hunharca bir saldırı düzenlenmiş ve saldırı sırasında teğmen eşi 23 yaşındaki Pınar Akdağ’ın yaşamını yitirmiş olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Birlik ve beraberliğimize, milletimizin barış ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldırıları lanetliyor, terör örgütü PKK’nın kökünün kurutulması için atılması gereken her türlü adımın ivedilikle atılarak, bu hainlere hadlerinin bildirilmesini bekliyoruz. Barış ve huzurumuzu hedefleyen, menfur emelleri uğruna askerimizin kanını akıtan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen terör örgütü asla başarılı olamayacak ve maşalığını yaptığı unsurlarla hak ettiği karşılığı kesinlikle alacaktır” dedi.

Terör örgütünün son çırpınışlarını yaptığını ifade eden Asarkaya; “Yüzlerindeki maskenin düşecek olmasının ve yaşam alanlarını yitirecek olmanın telaşıyla son çırpınışlarını yapan terör örgütü mensupları ve yandaşları bundan sonra da arzuladıkları ortamı bu ülke sınırları içinde bulamayacaktır. Puslu hava özlemiyle yanıp tutuşanların bu umutları kursaklarında kalacak ve asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkemizin aydınlık yarınları adına olumlu adımların atıldığı süreçte, kaos ortamı meydana getirenler, ancak tarihten ders almayan bedbahtlardır. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararlılığa sahiptir. Osmaniye Eğitim-Bir-Sen olarak, terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırılarda hayatını kaybeden Pınar Akdağ’a Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 16:18:03
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 16:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?