17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Hasanbeyli'de baba dehşeti!

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde bir kişi, otomobil almak için istediği 10 bin lirayı vermeyen oğlu ile 10 gün sonra ikiz doğum yapacak olan gelinini av tüfeğiyle öldürdü. Cenazeler bugün Adana Adli Tıp Kurumu morgundan alınırken yakınları ağıt yaktı.

Olay, dün Yeşilköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşında evlilik yapan Zeliha Bulanık (23), ilk eşinden çocuğu olmadığı için iki yıl sonra boşanarak 1.5 yıl önce Mehmet Bulanık (23) ile evlendi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek köyünde yaşayan Zeliha Bulanık evlenince Yeşilköy'e yerleşti. Zeliha, bu evliliğinden hamile kaldı ve ikiz çocuk beklemeye başladı. Bu arada, eşi Mehmet Bulanık da eşinin doğumu için para biriktirdi.

PARA İSTEDİ

Mehmet Bulanık'ın babası Ramazan Bulanık (54) da 1 yıl önce Hasanbeyli Belediyesi'nden emekli oldu ve emekli parasıyla birlikte oğlunun biriktirdiği parayı alıp otomobil almak istedi. Bunun için oğlundan 10 bin lira istedi. Ancak oğlu, eşinin doğumu yaklaştığı için onun masraflarına parayı harcayacağını söyleyerek parayı vermedi. Bunun üzerini sinirlenen baba evine gitti. Bir süre evinde düşündükten sonra av tüfeğini alıp evin bahçesinde soba temizleyen oğlunu ve gelinini vurdu. Olayda oğlu ve gelini öldü.

Eli silahlı baba, olayın ardından ormanlık alana kaçtı. Telefonla Hasanbeyli Belediye Başkanı Yusuf Tozluklu'yu arayan Ramazan Bulanık, "Ben oğlumu ve gelinimi öldürdüm ormandayım" dedi. Belediye Başkanı da polisi arayıp bilgi verdi. Polis, ormanlık alana gelerek zanlıyı gözaltına aldı.

Öte yandan cenazeler otopsi yapılmak üzere dün akşam Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Genç kadının babası Süleyman Gökçe (46), gözyaşları içinde "Kızımın hiçbir suçu yoktu, 10 gün sonra ikiz bebek bekliyordu. Kızımın ne suçu vardı. Günahsız kızımı vurdular" dedi.

Amca Yusuf Gökçe de yeğeninin cenazesi alınırken gözyaşlarına boğularak ağıt yaktı. Daha sonra cenazeler morgdan alındı. Genç kadın toprağa verilmek üzere Düziçi'nin Ellek köyüne, eşinin cenazesi ise Hasanbeyli'nin Yeşilköy Mahallesi'ne götürüldü.

 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2011 Pazar 10:51:05
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 02:03:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?