19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Hırsız kardeşler yakalandı

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde çeşitli iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kardeş yakalandı.

Alınan bilgiye göre hırsızlar, bitişik binalarda faaliyet gösteren bir internet kafe ve inşaat malzemesi satan iş yerinin havalandırma demirlerini keserek girdikleri internet kafeden 9 adet PS2 Playstation oyun cihazı, 28 adet PS2 oyun kumanda kolu, 1 adet cep telefonu, 94 adet oyun CD'si ve 600 TL tutarında madeni para çaldı.

Olayla ilgili inceleme başlatan Bahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen A.Y. (28), M.Y. (26) ve İ.Y. (20) adlı 3 kardeşi yakalayarak gözaltına aldı..

Zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramada, 9 adet PS2 Playstation oyun cihazı, 28 adet PS2 oyun kumanda kolu, 1 adet cep telefonu, 94 adet oyun CD'si 62 TL madeni para, 1 adet demir kesme makası, çeşitli markalarda çok sayıda çikolata ve çikolata kutuları ele geçirildi. Yapılan incelemede, zanlılardan İ.Y.'nin askerlik yaptığı ve izinli olarak ilçeye geldiği anlaşıldı.

3 kardeşin bir kırtasiye dükkanından 5 bin TL değerinde okul çantası, telefon kartı ve çeşitli markalarda sigara, bir internet kafeden 4 bin TL değerinde 7 adet Playstation oyun cihazı, 5 adet bilgisayar kamerası, bir marketten 2 bin 500 TL değerinde gıda ve çeşitli markalarda sigara çaldıkları ortaya çıktı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 3 kardeş, hırsızlık yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 11:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?