18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Hırsız sandığı komşusunun oğlunu vurdu

Osmaniye'de bir kişi, hırsız zannettiği komşusunun oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.30 sıralarında, Dumlupınar Mahallesi 7 Sokak'ta meydana geldi. 81 yaşındaki Süleyman A., duyduğu bir ses üzerine yatağından kalktı. Bahçede bir şahsın dolaştığını gören yaşlı adam, polisi arayarak bahçesinde hırsız olduğu ihbarında bulundu. Bu arada yaşlı adam, pencereden birinin el fenerini tuttuğunu görünce panikleyerek evdeki av tüfeğini aldı. "Kim o" diye seslenmesine rağmen cevap alamayan Süleyman A., korkutmak amacıyla av tüfeğini ateşledi. İhbarı değerlendiren polisler, eve gelince bahçede bir cesetle karşılaştı.

Yapılan incelemede, bahçedeki cesedin Süleyman A.'nın komşusu Ali F.'nin oğlu Kamil F.'ye (20) ait olduğu belirlendi. Üzerinde şort ve tişört bulunan gencin yakınında el feneri bulundu.

Gürültü üzerine dışarı çıktığında oğlunun cesediyle karşılaşan Ali F., oğlunun yatağında uyuduğunu sandığını, dışarı çıktığından haberinin olmadığını söyledi.

Süleyman A. polis tarafından gözaltına alınırken, Kamil F.'nin cesedi otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2007 Cumartesi 14:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kaya IP: 88.228.133.xxx Tarih : 13.07.2007 16:05:11
gencin ailesine sabır kamil'e de allahtan rahmet diliyorum. rahmetli arkadsımdı duyunca üzüldüm.cenazede adana da şahsi işim olmasından dolayı cenazede bulunamadığım için üzgünüm ailesine allah sabır versin.