20
Mayıs
2024
Pazertesi
OSMANİYE

Hırsızlar polise tosladı

OSMANİYE'DE HIRSIZLIK OPERASYONU

Osmaniye'de, bir marketten çalıp içerisindeki paraları aldıkları iki yazar kasa haznesi ile iş yeri kamera kayıtlarının depolandığı bilgisayar hard diskini göle attıkları belirlenen iki kişi yakalandı.

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Atatürk Caddesi'nde gece bir markette meydana geldi. Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olay yeri yakınında bulunan taksi durağına elinde beyaz çuvalla gelen iki kişinin taksiye binerek ayrıldıklarını tespit etti. Şahısların bindiği taksi şoförü, müşteri olarak gelen şahısları aracı ile Karaçay mesire alanına götürdüğünü, araçtan inerken yanlarında bulunan beyaz çuval ile birlikte indiklerini ve taksi ücretini ödediklerini söyledi.

Şüpheli şahısların araçtan inerken yanlarında bulunan çuvalı mesire alanında bulunan baraj göletine atmış olabileceği değerlendirilerek İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı iki dalgıç tarafından baraj göletinde arama yapıldı. Aramada, bir adet ağzı iple bağlı beyaz çuval çıkarıldı. Çuval içerisinde, iş yerinden çalındığı değerlendirilen iki yazar kasa haznesi ile iş yeri kamera kayıtlarının depolandığı bilgisayar hard diski ele geçirildi.

Taksi şoförü tarafından fotoğraflarından teşhis edilen Muammer A. (23) ve Mustafa Kemal Ç. (25) adlı iki kişi, yapılan operasyonla yakalandı. Çeşitli suçlardan birçok sabıkası bulunan zanlılar, hırsızlık ve nitelikli hırsızlık suçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi 11:18:04
Güncelleme :28 Şubat 2011 Pazartesi 18:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?