18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Huzurevinde bayram sevinci

Osmaniye’deki Özden Kardeşler Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Vali İsa Küçük ve beraberindekiler tarafından ziyaret edildi.

Ziyarete Vali İsa Küçük ve eşi, Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Garnizon Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Cemal Aydınalp, Jandarma Komutanı Yarbay İlhan Ekemen, Beyaz Çatı Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri katıldı.

Huzurevinde kalan yaşlıların tek tek bayramlarını kutlayan ziyaretçiler, onların gönüllerini aldı. Vali İsa Küçük ve Belediye Başkanı Davut Çuhadar, ziyaret sırasında yaşlılara çeşitli bayram hediyeleri verdi. Ziyaretten memnun olduklarını belirten yaşlılar ise, ziyaretçilere teşekkür etti.
Vali İsa Küçük, bayramlarda özellikle yaşlıların ziyaret edilmesinin önemli Türk adetlerinden olduğunu belirterek, "Özellikle dini bayramlar kırgınlık ve dargınlıkların sona erdiği, sevginin, barışın ve yardımlaşmanın zirveye çıktığı günlerdir. Bizler de sizlerle bu mutluluğu paylaşmak istedik. Hepinize nice bayramlar diliyorum" dedi.

Ziyaret sırasında şiir okuyan Milletvekili Şükrü Ünal ise "İnşallah daha nice bayramlarda birlikte oluruz. Bizlerin görevi sizleri mutlu etmek, sizleri ziyaret etmek ve sizlere layık olmaktır" diye konuştu.

osmaniye
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 16:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?