17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

İdealist Gençler Derneği kuruldu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini amaçlayan gençler tarafından İdealist Gençler Derneği kuruldu.

Derneğin Coşkunlar İşmerkezi'ndeki bürosunun açılışı, Kaymakam A.Rauf Ulusoy, Belediye Başkanı Mustafa Türkmenoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan İdealist Gençler Derneği Başkanı Vedat Köse, amaçlarının ilçedeki sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket edebilen sorumlu gençleri bir araya getirmek olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Türkmenoğlu da, idealizmin insan yaşamının bir gereği olduğunu ifade ederek, böyle bir amaç için bir araya gelen gençleri Kadirli'nin yarınları için yakılan bir mum olarak gördüğünü kaydetti. Gençlerin memleket sorunlarına el atmasının ülke geleceği açısından çok önemli olduğunu belirten Türkmenoğlu, "Bu ülke, geleceği için binlerce şehit vermiş bir ülkedir. Bu ülkenin geleceği için gençler şehit olabiliyorsa, gelecek mutlaka pozitiftir. Ben buraya toplanmış gençlerimizin gözünde yarınlarımızı görüyorum ve onlarla iftihar ediyorum" dedi.

Kaymakam A.Rauf Ulusoy ise, gençlerin Kadirli’nin geleceği için bir araya gelmesiyle birçok sorunun ortadan kalkacağını, bunların başında da çevredeki görüntü kirliliğinin geldiğini söyledi. Gençlerin çevreye daha duyarlı olduğunu ifade eden Ulusoy, "Umut ediyorum ki; Kadirli, gençlerin katkısıyla daha güzel bir şehir olacaktır" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 11:25:24
Güncelleme :7 Ocak 2008 Pazartesi 11:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?