19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

İnternet Evi hizmete girdi

Osmaniye Belediyesi ve Türk Telekom İl Müdürlüğü işbirliği ile oluşturulan “Internet Evi” düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törende bir konuşma yapan Türk Telekom İl Müdürü Remzi Bellek, müşteri odaklı hizmetlerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, Türk Telekom olarak yeni projelerle vatandaşa ekonomik ve kaliteli bir hizmet sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Bellek, internet evinin açılması münasebetiyle Başkan Çuhadar’a teşekkür etti.

Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar da, konuşmasında "İnternet Evi"nin Osmaniye’ye hayırlı olmasını diledi. Çuhadar, "İnternet Evi"nin 09.00-18.00 saatleri arasında vatandaşlara ücretsiz hizmet vereceğini kaydederek, “Burada amacımız her yaştan vatandaşımızın sağlıklı bir şekilde internet hizmetinden yararlanmasıdır. Özellikle genç nesil bu tesisle, nezih bir ortamda internetin imkanlarından faydanalabilecek. Biz özel sektörle yarış içinde değiliz, bu tesis vatandaşlarımızın bilgiye ulaşmada başvuracağı önemli bir projedir” dedi.

Çuhadar, kamu kurumlarıyla da ortak projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayarak, ”Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Çamlık Sosyal Tesisleri’ni bir gençlik ve eğitim merkezi olarak değerlendireceğiz. Orası da kısa süre sonra tamamlanarak hizmete girecek. Geçen sene yapımı tamamlanan Cebeli Bereket Kültür Merkezi’ni İl Kültür Müdürlüğü’nden devraldık. Burada kent kültürüne önemli katkılarda bulunacağız" şeklinde konuştu.

"İnternet Evi"nin açılışına il müdürleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 11:35:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?