19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

İntihar girişimli protesto

OSMANİYE'DE İNTİHAR GİRİŞİMLİ PROTESTO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniye ziyaretini protesto etmek isteyen bir vatandaş, 7 katlı apartmanın çatısına çıkarak kendisini aşağı atmakla tehdit etti.

Partisinin Osmaniye'deki mitingine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından partisinin Akyar Caddesi'ndeki yeni il binasının açılışını yaptı. Başbakan'ın parti binasını açtığı sırada 100 metre kadar uzakta bulunan bir apartmanın çatısına çıkan Mehmet Mendan (43) isimli şahıs, Başbakan'ın gelişini protesto etti. Kendisini ikna etmeye çalışan polisleri aşağı atlamakla tehdit eden Mendan, elinde Türk bayrağı ile bir müddet çatının kenarında oturdu. Bu arada olay yerine gelen Osmaniye

Belediyesi itfaiye ekipleri de şahsın atlaması ihtimaline karşı aşağıda branda açtı. Polislerin iknası sonucu aşağı inen Mendan, "Burası Irak değil, burası ABD değil, gitsin oralarda konuşsun" dedi.

Bu arada aşağıda toplanan partili genç kızlar ise "Tayyip'e canımız feda" diye slogan atarken, kimi gençler de "atla, atla" diye bağırdılar.

Polislerin arasında aşağı inen Mendan'ı bu arada çocuklar da dahil olmak üzere bazı vatandaşlar darp etmek istediler. Öfkeli vatandaşları engelleyen polisler, Mendan'ı otomobil ile olay yerinden uzaklaştırarak gözaltına aldılar.

Bu olaylar olurken, Başbakan Erdoğan Başbakanlık otobüsü ile parti binasından ayrılarak Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ne geçti.

OSMANİYE'DE İNTİHAR GİRİŞİMLİ PROTESTO
OSMANİYE'DE İNTİHAR GİRİŞİMLİ PROTESTO
OSMANİYE'DE İNTİHAR GİRİŞİMLİ PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 20:24:02
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 12:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?