17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

İşadamları Çanakkale’yi gezdi

Osmaniye Genç İşadamları Derneği (OGİAD) yönetim kurulu ve üyeleri, Bursa ve Çanakkale illerine tarihi ve turistik gezi düzenledi. Otobüs ile önce Bursa’ya ardından Çanakkale’ye geçen 45 kişilik ekip, Bursa Genç İşadamları Derneğini (BUGİAD), Emir Sultan, Osman Gazi, Orhan Gazi Türbesini ve Ulu Cami ile Yeşil Türbe’yi ziyaret ettiler.

Buradan Gelibolu yarımadasına geçen OGİAD üyeleri, düşman güçlerine karşı kahramanca mücadele ederek şehit düşen Türk askerlerini kabirlerini ziyaret ettiler. Gezi hakkında bilgi veren OGİAD Başkanı Serdar Kılıç, üyelerinin ufuklarını açmak ve yeni iş imkanları sağlamak üzere gezilerine devam edeceklerini söyledi.

Yayın Tarihi : 23 Nisan 2003 Çarşamba 00:00:15
Güncelleme :15 Ocak 2004 Perşembe 11:57:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Oğuz SOYLU IP: 81.6.65.xxx Tarih : 19.12.2003 11:47:38
Serdar Kılıç beyin yaptığı bu etkinlik gerçekten takdire şayandır. osmaniye iş adamlarımızın,iş dünyasından ve sitresinden,bir lahzada olsa teneffüs babında kurtulmaları,onların daha iştiyaklı bir biçimde işlerine sarılmalarına yol açabilir.ben bunu iyi bir çalışma temposu tutturma tekniği olarak nitelendiriyorum.bu çalışmaların iş adamlarına olumlu yönde katkıda bulunacağına inanıyorum.ve Serdar beyi tekrar tebrik ediyorum.