19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

İşyerinden hırsızlığa 3 tutuklama

Osmaniye'de bazı iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Sezai T.' ye ait iş yerinden ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Ahmet S.'ye ait iş yerinden yapılan hırsızlık olayını aydınlatmak için çalışma başlatan Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Toprakkale İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri gerekçesiyle Halil K. (18), R.G. (17), Recep Ö. (18) ve Y.Y. (16) adlı kişileri bir otomobilde yakalandı.

Şüphelilerin üst, ev ve araçlarında yapılan aramada, 8 bin 300 metre elektrik kablosu, 40 adet elektrik prizi, 1,5 gram kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet hilti ele geçirildi.

Emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Halil K., R.G. ve Recep Ö. "hırsızlık" suçundan tutuklandı. Y.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Öte yandan zanlılar hakkında av tüfeği, kurusıkı tabanca ve uyuşturucu madde ile ilgili ayrıca işlem yapıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 15:09:36
Güncelleme :6 Nisan 2009 Pazartesi 15:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?