19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

İzne gelen asker kazada öldü

Osmaniye'de hava değişim iznini geçirmek için memleketine gelen asker, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Osmaniye-Kadirli karayolu İskender Türkmen Caddesi İmam-ı Azam Camii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 80 AP 252 plakalı otomobiliyle Kadirli istikametinden şehir merkezine doğru seyreden Ömer Hamdi Y. (20), polisin radar uygulaması yaptığı noktada "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı.

Aşırı sürat sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden Ömer Hamdi Y., elektrik direğine çarptıktan sonra alışveriş için bakkala giden Bünyamin Abalak'a (20) çarptı. Kazada Bünyamin Abalak olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Ömer Hamdi Y. ve otomobilde bulunan Şıhlı K. (73) ise yaralandı. Yaralılar, Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen Abalak'ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Tedavisi süren sürücünün alkollü olduğu iddia edilirken, kazada yaşamını yitiren Bünyamin Abalak'ın ise vatani görevini yaptığı Ankara Merkez Komutanlığı Çankaya Köşkü Muhafız Alayı'ndan 3 aylık hava değişimi için memleketine geldiği ve terhisine 2 ay kaldığı öğrenildi.

Kazada dükkanı zarar gören esnaf Kerim Tülüce, 4 gün önce de aynı yerde küçük bir çocuğun bir aracın çarpması sonucu öldüğünü belirterek, yetkililerden bu bölgede önlem alınmasını istedi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 10:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özlem IP: 85.98.104.xxx Tarih : 14.01.2009 18:32:17

ayyy!!! çok üzüldüm baksanıza askerin canını tererüstler almasa bile canını alacak başka birşey oluyor deilmi VATANI CENNET RUHU ŞAD OLSUN AMİN!!