17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Kaçak sigara ele geçirildi

OSMANİYE POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 13 bin 50 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri tarafından gümrük kaçağı sigara ticareti yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalarda bir şahsın kapalı kasa kamyonetle Osmaniye'ye gümrük kaçağı sigara getireceği ve bunu piyasaya sürerek haksız kazanç sağlayacağı yönünde bilgiye ulaşıldı. Düzenlenen operasyonda, belirtilen plakalı araç Osmaniye'ye giriş yaparken kaçakçılık şube ekipleri tarafından durduruldu. Polis ekipleri tarafından araçta yapılan aramada çocuk yataklarının

içine gizlenmiş 13 bin 50 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara, 60 adet gümrük kaçağı sigaraları gizlemekte kullanılan çocuk yatağı ele geçirildi. Bu arada gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan kamyonete de el konuldu.

Yetkililer olayla ilgili gözaltına alınan şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldığı belirtilerek, "Osmaniye halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi.

OSMANİYE POLİSİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 23:23:04
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 09:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?