17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Kaçak sigaraya geçit yok

OSMANİYE'DE KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Osmaniye'de polis tarafından düzenlenen operasyonda 27 bin 300 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi görevlilerince kaçak sigara ticareti yapan şahıs ve organizasyonların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalarda; Doğu illerinden Osmaniye'ye kamyon ile yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara getirileceği ve piyasaya sürüleceği bilgisine ulaşıldı.

Konu ile ilgili çalışma başlatan emniyet güçleri Osmaniye-Gaziantep otoban yolu üzerindeki dinlenme tesislerine giriş yapan kamyonu durdurdu. KOM Şube ekipleri kamyonda yaptıkları incelemede zula tabir edilen bölümü buldu. Araçtaki gizli bölmeyi açan polisler, değişik markalarda 2 bin 736 karton (27 bin 300 paket) kaçak sigara ele geçirdi.

Sigara naklinde kullanılan araca el konulurken, olayla ilgisi olduğu ileri sürülen sürücü U.K.(23) isimli şahıs hakkında 'Kaçak Sigara Bulundurmak ve Satmak' suçlarından yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada, "Osmaniye halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" denildi.

OSMANİYE'DE KAÇAK SİGARA OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 13:47:05
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 17:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?