17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Kadınlara karanfilli karşılama

Osmaniye'de, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) gelen kadınlar, vakıf çalışanları tarafından karanfillerle karşılandı.

Vakıf çalışanları, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle, yardım için başvuruda bulunmak üzere vakfa gelen kadınları karanfillerle karşıladı. Vali Zübeyir Kemelek ise, bir kadına bisiklet hediye etti.

Vakıf binasında kadınların gününü kutlayan Vali Kemelek, "Kadınlarımızın daha iyi şartlarda yaşamaları, eğitim seviyelerinin yükselmesi ve toplumda daha iyi yerlere gelmelerini istiyoruz. Sizlerin de bu yönde gayret göstermenizi bekliyoruz. Hepinizin Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Sizlere iyi bir hayat diliyorum" dedi.

Kemelek, daha sonra kadınların sorunlarını dinledi. Kemelek, temizlik yaparak geçimini sağlayan ve yardıma ihtiyacı bulunan bir kadının, işine bisikletle gidip geldiğini ve bisikletinin eski olduğunu öğrenince, kadına yeni bir bisiklet alınması talimatını verdi. Bisiklet, SYDV Müdürü Aykut Bulut tarafından alınarak, ihtiyaç sahibi kadına teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 17:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?