19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Kadirli kurtuluşunu kutlayacak

KADİRLİ'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 90. YILI

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı etkinlikleri kapsamında 7 Mart tarihinde 7 milletvekilinin katılımıyla Kent Çalıştayı gerçekleştirilecek.

7 Mart Kadirli'nin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 90. yılı kutlama etkinlikleri bütün hızıyla devam ediyor. 27 Şubat tarihinde başlayan etkinliler kapsamında Kent Çalıştayı düzenlenecek. Çalıştayda, Kadirli ile ilgili genel bilgilerin yanı sıra imar yapısı, çevre düzenlemesi, sosyo-ekonomik gelişim ve değişim süreçlerinin ele alınacağı bildirildi.

MHP Osmaniye Milletvekili Hakan Coşkun ve Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan'ın ev sahipliğini yapacağı Kent Çalıştayı'na, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, MHP Adana Milletvekilleri Kürşat Atılgan, Yılmaz Tankut, Muharrem Varlı, MHP Bursa Milletvekili Hamit Tomriş, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Turgut ve MHP Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın katılacağını öğrenildi.

Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, "7 Martta 7 Açılış" sloganı ile bir dizi etkinlikler düzenledik. Yurtiçi ve Yurtdışından birçok katılım olacak. Fener alayı yürüyüşü ve Kurtuluş geceleri ile süslediğimiz 7 Mart etkinliklerimize herkes davetlidir" dedi.

KADİRLİ'NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 90. YILI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 10:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?