19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Kadirli'de 'yol' sorunu

KADİRLİ'DEKİ 'YOL' SORUNU

Osmaniye'nin Kadirli ilçe Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Kadirli'nin en önemli sorununun 'yol' olduğunu ifade ederek, göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 200 kilometre uzunluğunda beton, asfalt ve parke yol yaptıkları söyledi.

Şehit Mehmet Hallaç Mahallesi'nde başlatılan beton yol çalışmasını yerinde inceleyen Tarhan, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kadirli halkına en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını anlatan Tarhan, ilçenin öncelikli sorunları arasında 'yol soru'nun çözümü noktasında yoğun bir çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Tarhan, “Seçim öncesi hep birlikte söz vermiştik; 'Yaşanabilir bir Kadirli için el birliği ile çalışacağız' diye. Görevde kaldığımız süre içerisinde Allah izin verirse Kadirli'nin yol sorunu çözeceğiz. Özellikle kış aylarında vatandaşlarımızın en büyük şikayet konusu olan yol çalışmasına havanın ısınmasıyla ağırlık vereceğiz. Söz verdiğimiz gibi yol sorununu bitireceğiz” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana yaklaşık 200 kilometre uzunluğunda beton, asfalt ve parke yol yaptıklarının bilgisini veren Ömer Tarhan, “Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Herkesin sabırlı olmasını istiyorum. Yapılan hizmetlere Allah Rızası için hep birlikte sahip çıkalım” diye konuştu. Mahalle sakinleriyle de ayak üstü sohbet eden Tarhan, kendisine iletilen sorun ve sıkıntıları da dinledi.

KADİRLİ'DEKİ 'YOL' SORUNU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 18:17:03
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 15:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?