19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Karakolda kurşun yağmuru

OSMANİYE’de, evlerini kurşunlayan kişiyi teşhise giden 2 arkadaş, zanlının kardeşleri tarafından karakol bahçesinde tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, bugün saat 18.30 sıralarında Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki Rahime Hatun Polis Merkezi'nde meydana geldi. Geçen hafta evleri kurşunlanan 23 yaşındaki Hacı Siyah ve 25 yaşındaki Rıza Duman, konuyla ilgili gözaltına alınan Ekrem Demir’i teşhis için karakola gitti.

Ağabeyleri Ekrem Demir'in gözaltında tutulduğu haberi üzerine karakola giden Ali ve Sedat Demir kardeşler, şikayetçi olan Rıza Duman ve Hacı Siyah ile burada karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Demir kardeşler, Duman ve Siyah’ı kurşun yağmuruna tutarak kaçtı. İki arkadaş, karakol bahçesinde can verirken, olay yerinden yaya olarak kaçan Demir kardeşler kısa süre sonra yakalandı.

Siyah ve Duman’ın cenazeleri yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 09:15:03
Güncelleme :30 Haziran 2009 Salı 09:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim soner IP: 85.98.102.xxx Tarih : 30.06.2009 09:38:44

İşte olay bu polis sizi teşhis için çağırıyor. hiç bir önlem almak yok 2 gencecik fidan can veriyor... Heryerde goruyoruz karakolun onlerınde nobet tutan polisleri o zaman onlar boşyere nobet tutuyor çünkü hiç bir etkileri yok. Yada polise boş yere silah veriyorlar Adamlar karakolun bahçesinde göz göre göre 2 fidanı deiriyor. Ölenleride tanımam sıkanlarıda ama Allah rahmet eylesin Polislere ise diyecek hiç bir şeyim yok...