17
Mayıs
2024
Cuma
OSMANİYE

Kayıt dışıyla sıkı denetim

KAYIT DIŞI İLE MÜCADELE DENETİMLERİ SÜRECEK

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kadirli İlçe Müdürü Soner Doğan, “Kayıt dışı ile mücadelemiz devam edecek” dedi.

Doğan yaptığı açılamada, kayıt dışı ile mücadele denetimlerinin aralıksız devam edeceğini belirterek, "Kayıt dışı ile mücadelemiz devam ediyor. Bu alanda yapılan denetimlerin bundan sonraki dönemlerde de aynı kararlılık içinde süreceğinin bilinmesini istiyorum" dedi.

Kayıt dışı istihdamın önüne geçilmesi doğrultusunda yapılan çalışmaların arzu edilen sonuçları vermeye başladığını, Kadirli'de de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Doğan, şöyle konuştu:

"Bu konuda yapılan denetimlerimiz dün olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir. Tabii ki sıkıntılı bir çalışma alanı olduğunu biliyoruz. Ancak insanların şunu bilmesini istiyoruz; devletimizin güçlü olması, sıkıntılara gerekli çözümü getirmesi ve yeni istihdam alanları oluşturabilmesi için gelire ihtiyacı vardır. Bu gelirlerin de nereden geleceği biliniyor. Bu konuda insanların devletini düşünmesi ve buna göre hareket etmesi gerekiyor. Haksız kazanca hiçbir şekilde göz yumulması mümkün değil. Biz SGK olarak gerekli tüm denetim ve çalışmaları yapmaya devam edeceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2010 Cuma 14:10:04
Güncelleme :10 Aralık 2010 Cuma 14:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?