18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Kazayı ucuz atlattılar

Osmaniye'de bir binanın 2. katındaki iş yerine gerekli tedbirler alınmadan asılmak istenen 250 kilo ağırlığındaki tabelanın kaldırım üzerine düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

Binada bulunan dershanedeki öğrenciler ise dış kapının kapanması üzerine bir süreyle mahsur kaldı. Olay, kentin merkezi yerindeki Dr. Ahmet Alkan Caddesi Sıra Manavlar yakınındaki Mat-Bil-Fen Dershanesi'nin de bulunduğu 3 katlı binada meydana geldi.Yeni açılacak bir marketin 2. katına tabela asmak için çıkan Mahmut Kıllı (22), Veysel Küçük (27), Fahri Bilgiç (37) ve Hasan Çörtük (18), dengelerini kaybederek tabela ve üzerine monte etmeye çalıştıkları tabelayla kaldırıma düştü. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan 4 işçi, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılar ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kaza anında kaldırım üzerinden şans eseri vatandaşların ve öğrencilerin geçmemesi, büyük bir faciayı önledi. Binanın 3. katındaki dershanede mahsur kalan ve korkulu anlar yaşayan öğrenciler, kapanan giriş kapısının elektrik kaynağıyla kesilerek açılmasından sonra kurtarıldı. Binadan sevinçle çıkan öğrenciler, çok korktuklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 17:08:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?