19
Mayıs
2024
Pazar
OSMANİYE

Keten, OTSO'da Başkan adayı

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Meclis Başkanı Necati Keten, OTSO’nun 13 Mart’ta yapılacak genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

OTSO Meclis Başkanı Necati Keten, düzenlediği basın toplantısında, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, kurulduğu yıldan bu yana sürekli kendini yenileyip teknolojiye ayak uydurarak, kayıtlı tüm firmalara en iyi şekilde hizmet sunduğunu belirtti.

OTSO Meclis Başkanı Necati Keten, "İlimizin kalkınmasına, ekonomik ve ticari yönden gelişimine katkıda bulunmaya devam etmek için, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum. Osmaniye; KOSGEB, TSE, Marka Tescil, Kapasite Raporu, Yatırım Teşvik, KOBİ Teşvik, ISO ve benzeri hizmetler için bilgilendirme toplantıları, panel ve çeşitli konularda konferansları bizim hizmet dönemimizde gördü. Şimdi bu hizmetleri sanayici ve yatırımcılarımıza daha da iyi sunabilmek için OTSO Başkanlığı görevine talibim. Bunun için herkesten destek bekliyorum" dedi.

Son birkaç yıllık faaliyetler hakkında da bilgi veren Necati Keten, iş adamı Murat Teke ile birlikte seçime katıldıklarını belirtti ve aday olacak herkese saygı duyduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2005 Cumartesi 22:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?