18
Mayıs
2024
Cumartesi
OSMANİYE

Köprü bakıma alındı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde geçtiğimiz aylarda Savrun Çayı'nın taşması sonucu zarar gören İsmail Vayısoğlu Köprüsü'nde bakım ve onarım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Geride bıraktığımız nisan ayında aşırı yağışlardan dolayı Savrun Çayı'nın taşmasıyla çay üzerinde kurulu olan ve iki mahalleyi birbirine bağlayan İsmail Sefa Vayısoğlu köprüsü sel sularından zarar görmüştü. Bir süredir yaya trafiğine de kapalı olan köprüde Kadirli Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce bakım ve onarım çalışmalarına başlandı.

Çalışmaları yerinde denetleyen Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, özellikle öğrencilerin yoğun olarak kullandığı İsmail Sefa Vayısoğlu Köprüsü'nün yeni eğitim-öğretim dönemi başlamadan hizmete gireceğini söyledi.

Tarhan, "Sel sularından zarar gören İsmail Sefa Vayısoğlu Köprüsü'deki bakım ve onarım çalışmalarına başladık. En kısa zamanda da bu çalışmaları sonlandıracağız. Bu köprümüz iki mahalleyi birbirine bağlıyor ve yayalar için önemli bir geçiş noktası. Belediye olarak çalışmalarımız ortada” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2012 Salı 18:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?